banner913
banner932
banner1012

ABD'de 100 milyondan fazla kişiye sıcak hava uyarısı

banner1020

ABD'de Hava Tahmin Merkezi, ülkenin güney ve kuzeydoğu bölgelerinde aşırı sıcakların görüleceğini açıkladı. Merkez, önümüzdeki günlerde 100 milyondan fazla kişinin sıcak havadan etkilenebileceği uyarısı yaptı.

banner974
ABD'de 100 milyondan fazla kişiye sıcak hava uyarısı

banner971
 ABD'de Hava Tahmin Merkezi, ülkenin Güney ovaları ve Kuzeydoğu'nun bazı bölgelerinde 20'den fazla bölgede aşırı sıcak havaların görüleceği uyarısı yaptı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Tehlikeli ısı, bu hafta ABD'nin büyük bir bölümünü etkilemeye devam edecek ve şu anda 100 milyondan fazla insan aşırı sıcaklık altında olacak" denildi.

Hava Tahmin Merkezi, ABD nüfusunun üçte birinin aşırı sıcaklık uyarıları altında olduğunu ve ABD nüfusunun yüzde 80'inden fazlasının (yaklaşık 265 milyon Amerikalı) önümüzdeki yedi gün içinde sıcak havalardan etkileneceğini belirtti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.