banner913
banner932
banner1032

77 yaşındaki turiste şok ceza

banner1020

Sandviçi beyan etmeyen turiste 3 bin dolar ceza!

banner974
77 yaşındaki turiste şok ceza

banner971
77 yaşındaki June Armstrong, Yeni Zellenda'nın Christchurch şehrinden Avustralya'nın Brisbane şehrine gitmek için havalimanına geldi.
Armstrong sabah saat 4'te Avustralya'ya yapacağı uçuştan önce Christchurch Havalimanı'ndan glütensiz tavuklu, marullu sandviç satın aldı.
Sandviçin yarısını yiyen yaşlı kadın geri kalanını sırt çantasına koydu.
Avustralya Brisbane havalimanına inmeden önce reçeteli ilaçlarını hosteslerin verdiği forma beyan eden Armstrong sandviçi ise tamamen unuttu.
Yaşlı kadın uçaktan inişte bavulu ve sırt çantası Brisbane Havalimanı görevlileri tarafından kontrol edilince hayatının şokunu yaşadı.
Görevliler ülkeye girişte et ürünlerinin beyan edilmesi gerektiğini, bu kuralı çiğnediği gerekçesiyle yaşlı kadına 3 bin dolar ceza kesti.
Cezayla şok olan yaşlı kadın görevlilere sandviçi beyan etmeyi unuttuğunu söylese de cezadan kurtulamadı.
Avustralya Tarım, Balıkçılık ve Orman Bakanlığı, Armstrong'un tavuklu sandviçi getirmek için ithalat iznine ihtiyacı olduğunu söyledi. Bir bakanlık sözcüsü news.com.au'ya "Etin, hastalık salgınlarına bağlı olarak hızla değişebilen katı ithalat koşulları var" dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.