banner913
banner932
banner1012

Darts’ta ikinci hafta çekişmeli geçti

banner1020

Süper Lig ’te son şampiyon Minareliköy Spor Kulübü 2. Haftayı da kayıpsız geçerek bu sezon da iddialı olduğunu ortaya koyarken, geçen sezonun 2.’si Gönyeli Darts Birliği de ikide iki yaptı

banner974
Darts’ta ikinci hafta çekişmeli geçti

banner971
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Süper lig ve Birinci Lige pazartesi ve salı günü oynan karşılaşmalar ile devam edildi.
Süper Lig ’te son şampiyon Minareliköy Spor Kulübü 2. Haftayı da kayıpsız geçerek bu sezon da iddialı olduğunu ortaya koyarken, geçen sezonun 2.’si Gönyeli Darts Birliği de ikide iki yaparak bu sene de şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu ortaya koydu.
Bu iki ekibin puan ve averajlarının da aynı olması son maça kadar heyecanın habercisi olarak yorumlandı. Gönyeli’nin bir diğer takımı Gönyeli Spor Kulübü de 2. Haftayı kayıpsız geçere averaj ile bu iki takımın hem arkasında 3. Sırada takipte.
1.Lig’in yeni ve iddialı ekibi Fota Darts Derneği 3. Haftayı da kayıpsız geçerek averaj ve maç fazlası ile liderliğini sürdürdü.

 
 

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.