banner913
banner932
banner1032

Yakın Doğu Üniversitesi Samsun deplasmanında

banner1020

YDÜ takımı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 23. haftasında deplasmanda Samsun Canik Belediyesi’yle oynayacak

banner974
Yakın Doğu Üniversitesi Samsun deplasmanında

banner971

FIBA Avrupa Kupası EuroCup’ta finale yükselen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 23. haftasında deplasmanda Samsun Canik Belediyesi ile karşılaşacak.

Maç, 27 Mart 2017, Pazartesi günü saat 18:00’de Canik Belediye Mehmet Can Öztürk Spor Salonu’nda oynanacak.

Zafer Kalaycıoğlu: “Gerçek Gücümüzü Sahada Göstermeliyiz…”

Yakın Doğu Üniversitesi Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, deplasmanda çıkacakları maç ile ilgili yaptığı değerlendirmede, zor bir maça çıkacaklarını ancak oyuncularına güvendiğini söyledi. “Samsun şu anki kadrosu ile lige başlamış olsa  ilk 5’te olurdu” diyen Baş Antrenör Kalaycıoğlu,  “Zor bir maç bizi bekliyor. Avrupa kupası maçlarının yorgunluğu üzerimizde var. Ancak bu kupa yorgunluğunu sahada unutup gerçek gücümüzü sahaya yansıtmamız gerekiyor. Oyuncularımın bunu başarabileceğine inanıyorum ve onlara güveniyorum.  Deplasmandan galibiyetle ayrılmak için iyi oyunumuzu sahaya yansıtacağız” şeklinde konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.