banner913
banner932
banner1012

U17 Genç Kadınlar Ligi 5 Eylül’de başlıyor

banner1020

banner974
U17 Genç Kadınlar Ligi 5 Eylül’de başlıyor

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu uzun süredir oynanmayan kadın basketbolunu yeniden aktif hale getirecek önemli bir adım attı. Bu kapsamda önceliği altyapısal gelişime veren federasyon yönetimi, oyuncu havuzunu genişletebilmek ve ileride düzenleyeceği Büyük Kadınlar Ligi’ne katkı sağlayacağını düşündüğü Genç Kadınlar Ligi’ni yeniden canlandırmayı başardı.
Federasyon yönetimi bu kapsamda organizasyonunu tamamladığı U17 Genç Kadınlar Ligi ile ilgili programı açıkladı. İlk etapta 5 takımın yer alacağı, 6’ıncı takımın da şartları yerine getirmesi durumunda dahil olacağı ligde Levent, Larnaka Gençler Birliği, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Alsancak ve Akdeniz takımları yer alıyor.
Genç Kadınlar Ligi’nde ilk maçın 5 Eylül Pazartesi oynanacağı ifade edildi.
Maç tarihleri, saatleri ve oynanacak salonların detaylı açıklamasının kısa süre sonra yapılacağı ligde 5 haftalık fikstür şu şekilde belirlendi.
1.Hafta: Levent-Akdeniz L. G.Birliği-Alsancak UKÜ (Bay)
2.Hafta: Levent-L. G.Birliği Alsancak-UKÜ Akdeniz(Bay)
3.Hafta: UKÜ-Levent L. G.Birliği-Akdeniz Alsancak (Bay)
4.Hafta: Akdeniz-Alsancak L. G.Birliği-UKÜ Levent (Bay)
5.Hafta: Alsancak-Levent- UKÜ-Akdeniz L. G.Birliği (Bay)
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.