banner913
banner932
banner1012

Soyerspor, Pro Lig’de yok

banner1020

Soyerspor Kulübü Başkanı Tahir Soyer yeni sezonda yüksek bir ihtimal Pro Lig’de olmayacaklarını ancak alt liglerde mücadelelerine devam edeceklerini söyledi

banner974
Soyerspor, Pro Lig’de yok

banner971
Potanın Nabzı bu hafta da ülke basketbol gündemiyle ilgili konuları ele aldı.
Basketbol yaşantısını bu yıl transfer olduğu Türkiye Süper Lig ekiplerinden Galatasaray NEF’de sürdüren Kıbrıslı Türk Muhaymin Mustafa dün akşam BRT 1’de yayınlanan programa telefonla katılarak büyük bir camia olan kulübe dahil olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Muhaymin, hedefinin Türkiye A milli takımı olduğunu açıkladı.
Programın bir başka konuğu olan Soyerspor Kulübü Başkanı Tahir Soyer yeni sezonda yüksek bir ihtimal Pro Lig’de olmayacaklarını ancak alt liglerde mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.
Çetinkaya yönetim kurulunun yaptığı toplantı sonrasında sarı kırmızılıların lige devam kararı aldığını söyleyen takım koçu Kadri Alagöz sponsor arayışlarının olduğunu belirtti.
Gecenin son konuğu ProLig’e girme başvurusu yapan Marmara Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Serkan Hastürer, kendilerine kucak açan Marmara Spor Kulübüne teşekkür etti. Hastürer yeni sezon için de Savoy Hotel ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını belirterek ligde Savoy Marmara olarak yer alacaklarını açıkladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.