banner913
banner932
banner1012

Potada üniversitelerin rekabeti sürüyor

banner1020

DanoneÜNİLİG’de eleme heyecanı sürerken, Avrupa Liderlik Üniversitesi rakibi Uluslar arası Final Üniversitesi’ni, ODTÜ ise Girne Üniversitesi’ni mağlup ederek lig yolculuklarına devam ettiler

banner974
Potada üniversitelerin rekabeti sürüyor

banner971
KKTC Basketbol Federasyonu tarafından Üniversiteler Spor Federasyonu işbirliğinde düzenlenen DanoneÜNİLİG’de eleme heyecanı sürüyor.
Mağluplar turunda önceki akşam 2 karşılaşma oynandı. Avrupa Liderlik Üniversitesi ile Uluslar arası Final Üniversitesi yanında ODTÜ-Girne Üniversitesi karşı karşıya geldi.
ALÜ VE ODTÜ KAZANARAK YOLLARINA DEVAM ETTİ
Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan ALÜ ile UFÜ’yi karşı karşıya getiren mücadelenin galibi 43-32’lik skor ile Avrupa Liderlik Üniversitesi oldu. İlk yarısı başa baş giden mücadelenin üçüncü çeyreğinde oyuna ağırlığını koyan ALÜ yakaladığı 11 sayılık farkı korumayı başardı ve maçın galibi oldu.
Bu maçın ardından yine aynı salonda oynanan maçta Girne Üniversitesi karşısına çıkan ODTÜ, karşılaşmanın tüm periyotlarında skor üstünlüğü sağlayarak mücadeleden 71-37 galip ayrıldı.
Mağluplar turunda geceyi galibiyetle kapatan ALÜ ve ODTÜ lig yolculuklarına devam ederken, UFÜ ve Girne Üniversitesi elenen takımlar olarak ikinci dönem oynanacak yükselme gruplarında mücadele edecek.
TÜM GÖZLER LAÜ-BAÜ MAÇINA ÇEVRİLDİ
DanoneÜNİLİG’de galipler turunun finalinde Lefke Avrupa Üniversitesi ile Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi karşılaşacak. Büyük heyecana sahne olması beklenen zorlu karşılaşma oynanacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.