banner913
banner932
banner1032

Parkede yoğun hafta

banner1020

Basketbol Ligler Direktörlüğü geçtiğimiz haftayı üç maçla geçirirken bu hafta 5 ligde 13 maç oynatacak

banner974
Parkede yoğun hafta

banner971
Basketbolda yarından itibaren yeniden maçlar oynanmaya devam edilecek.
Ligler Direktörlüğü geçtiğimiz haftayı üç maçla geçirirken bu hafta 5 ligde 13 maç oynatacak.
YARIN TEK MAÇ
Extend Kadınlar Ligi’nin 4.haftası yarın Levent -Akdeniz Spor Birliği ile tamamlanacak. Maç Levent Kolej Dpor Salonu’nda saat 19.00’sa oynanacak. Ligde 5. hafta ise 4 Haziran Salı günü Doğu Akdeniz Üniversitesi-Levent arasında yapılacak. 8 Haziran Cumartesi ise Şeven - Caesar Larnaka Gençler Birliği karşılaşacak.
ERKEKLERDE 8.HAFTA
Extend Erkekler Ligi 8. hafta 5 Haziran Çarşamba ikinci Savoy Marmara ile lider Caesar Larnaka Gençler Birliği karşılaşacak. 7 Haziran Cuma akşamı ise üçüncü Çetinkaya, dördüncü Soyer Aksu karşılaşacak. Haftayı Baf Ülkü Yurdu boş geçecek.
U 20’DE TEK MAÇ
Lider Yakın Doğu Üniversitesi ile Adaspor 8 Haziran cumartesi NEU RA 25 Dpor Salonu’nda karşılaşacaklar. U 16 ve U 14’te üç’er maç Bu arada Damdelen Petrol U 16 Erkek Ligi ile Kılıf & Kılıf U 14 Erkekler Ligi’nde de üçer maç oynanacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.