banner913
banner932
banner1012

Kutruza kupayı YDÜ'ye getirdi

banner1020

Basketbol Cumhuriyet Kupası final maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Olaylı geçen maç sonunda Yakın Doğu Üniversitesi, Koopspor'u uzatma bölümlerinde mağlup ederek kupaya uzandı. Yakın Doğu Üniversitesi'nden Halil Kutruza performansıyla maçın adamı oldu

banner974
Kutruza kupayı YDÜ'ye getirdi

banner971

Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Cumhuriyet Kupası final maçı dün akşam oynandı.

Büyük çekişmeye sahne olan ve olaylı geçen maç sonunda Yakın Doğu Üniversitesi, Koopspor'u uzatma bölümlerinde 89-80 mağlup ederek kupaya uzandı.

Maçın son periyoduna önde giren Koopspor, bu periyotta Halil Kutruza'yı durduramazken, Halil Kutruza sayılarıyla maçı önce uzatmaya taşıyıp, sonrasında ise uzatmadaki sayılarıyla kupanın takımına gelmesini sağladı.

Yakın Doğu Üniversitesi'nden Anderson'un ağzına aldığı darbe nedeniyle yerde kalması tansiyonu yükseltirken, Yakın Doğu Üniversitesi takımı soyunma odasına gidip tekrar oyun alanına döndü. Maçın tamamlanmasına üç buçuk dakika kala başlayan gerginliklerin yatışmasından sonra ise Yakın Doğu Üniversitesi koçu Halit Kıryağdı ile Koopspor'dan Kambala oyundan atıldılar.

Maçın ardından kupaları Basketbol Federasyonu başkanı Ahmet Sütcü verirken, Yakın Doğu Üniversitesi oyuncuları zaferlerinin mutluluğunu doyasıya yaşadılar.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.