banner913
banner932
banner1032

Güneralp: Hedefimiz final oynayıp kupaya uzanmak

banner1020

Caesar Larnaka Gençler Birliği Kadın Basketbol A takım Kaptanı Özen Güneralp ligin ilk devresini 2. sırada bitirdiklerini ve Akdeniz maçı ile birlikte hedeflerinin liderlik koltuğuna oturarak ardından ise play- off serisinde final oynayarak kupaya uzanmak olduğunu vurguladı

banner974
Güneralp: Hedefimiz final oynayıp kupaya uzanmak

banner971
Caesar Larnaka Gençler Birliği Kadın Basketbol A takım Kaptanı Özen Güneralp’tan Cuma günü oynanacak Akdeniz Spor Birliği maçı öncesinde açıklama geldi.
Güneralp Cuma günü Girne'de Ertuğrul Apakan Spor Salonu'nda saat 19'da oynanacak olan Akdeniz Spor Birliği maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.
Takımda güzel bir dostluk ve arkadaşlık ortamının olduğunu koçları Cafer Muhtaroğlu ile birlikte tam kadro antrenmanlara devam ettiklerini belirten kaptan Güneralp Gençler Birliği'nin büyük erkekler ligi ile birlikte büyük kadınlar liginde de başa oynadığını belirtti.
Güneralp ligin ilk devresini 2. sırada bitirdiklerini ve Akdeniz maçı ile birlikte hedeflerinin liderlik koltuğuna oturarak ardından ise play- off serisinde final oynayarak kupaya uzanmak olduğunu açıkladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.