banner913
banner932
banner1012

Erten Gazi, Anadolu Efes’te

banner1020

Kıbrıslı Türk basketbolcu Erten Gazi, daha önce alt yapısında da oynadığı Türk basketbolunun önemli kulüplerin Anadolu Efes ile anlaştı

banner974
Erten Gazi, Anadolu Efes’te

banner971

Turkish Airlines EuroLeague ekipleri kadrolarını güçlendirme çalışmalarına devam ederken geçen sezonun lideri Anadolu Efes de yeni sezonda da hem Basketbol Süper Ligi hem de EuroLeague’de iddiasını korumak için kadrosuna eklemeler yapmayı hedefliyor.

Lacivert-beyazlılar bu doğrultuda önemli bir adım atarken, NCAA takımlarından Fordham University mezunu ve Anadolu Efes altyapısında da oynamış olan Erten Gazi ile anlaştı.

2019-2020 sezonunda Fordham University formasıyla 16’sı ilk 5’te olmak üzere 22 maça çıkan genç guard, 8,9 sayı, 1,0 asist ve 3,0 ribaund ortalamaları yakaladı. Geçen sezon %50,4 ile şut atarak kolej kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Gazi, George Mason karşısında bulduğu 22 sayı ile kariyer rekorunu kırdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.