banner913
banner932
banner1012

Online antrenör eğitim semineri düzenlenecek

banner1020

B Lisans, C Lisans ve Kaleci antrenörlerine yönelik online eğitim semineri gerçekleştirecek. Seminere, A Lisans antrenörleri ve Teknik Direktörler de katılabilecek

banner974
Online antrenör eğitim semineri düzenlenecek

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde B Lisans, C Lisans ve Kaleci antrenörlerine yönelik online eğitim semineri gerçekleştiriliyor.

B Lisans, C Lisans ve Kaleci antrenörlerinin 2020-2021 sezonunda çalışabilmeleri için seminere katılmaları zorunlu olup; seminer başvurularının KTFF Genel Sekreterliği’ne 24 Temmuz 2020 Cuma günü, saat 17.00’ye kadar yapılması gerektiği bildirildi.

Kurs 4 Ağustos 2020 Salı günü başlayacak. Katılımın ücretsiz olacağı seminere, A Lisans antrenörleri ve Teknik Direktörler de katılabilecek.

Online konferans uygulaması ‘Zoom’ programı üzerinden yürütülecek seminerde ülkemizden ve Türkiye’den eğitimciler sunum yapacak. Seminerde Yönetim Bilimi ve Antrenman Bilimi alanlarında 21 konu işlenecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.