banner913
banner932
banner1032
banner1038

Dev pivot YDÜ’de

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Erkek Basketbol Takımı, 2.17’lik dev pivot Nenad Misanovic’i transfer etti

banner974
Dev pivot YDÜ’de

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Büyük Erkek Takımı 2.17’lik  tecrübeli pivot ile sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı. Kızıl Yıldız dahil önemli takımlarda görev yapmış oyuncu hareketli savunması ve hücümuyla dikkat çekiyor. Misanovic 7 Ağustos Pazartesi  günü KKTC’ye gelecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Büyük Erkek Takımı koçu Halit Kıryağdı, Nenad Misinovic transferi ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kadromuza modern basketbolu çok iyi uygulayabilen bir oyuncu katmış olduk. Nenad hücümda hareketli ve pick and roll’u iyi oynuyor.

Savunmada ise hareketli olmasına rağmen herzaman kontrollü.  Uyum sorunu yaşamayacağımıza eminim. Bu seviyedeki oyuncularla çalışmak güzel olacak.

NENAD MISANOVIC: ŞAMPİYON TAKIMA GELDİM

Yakın Doğu Üniversitesi’ne katılacağım için çok heyecanlıyım. Kulüp ile ilgili çok güzel şeyler duydum. Her zaman şampiyonluk için mücadele eden şampiyon bir takıma geldigimi biliyorum ve bu beni daha çok motive ediyor.

KKTC’ye ilk kez geleceğim ama birçok arkadaşım daha önce Kuzey Kıbrıs’ta bulundu. Sıcak kanlı insanların olduğu güzel bir ülkeye geliyorum. Tamamen yeni bir tecrübe olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.