banner913
banner932
banner1012

Basketbol Federasyonu, Töre’den destek istedi

banner1020

Meclis Başkanı Zorlu Töre’yi ziyaret eden Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, göreve yaklaşık bir ay önce geldiğini belirterek, sıkıntılarının çözümü noktasında Başkan Töre’den destek istedi

banner974
Basketbol Federasyonu, Töre’den destek istedi

banner971
Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu ve Asbaşkan Ahmet Karaoğlan, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu  Töre’yi ziyaret etti.
Meclis Şeref Salonu’nda gerçekleşen kabulde konuşan Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, göreve yaklaşık bir ay önce geldiğini belirterek, sıkıntılarının çözümü noktasında Başkan Töre’den destek istedi.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de, yeni seçilen yönetime tebriklerini iletti, KKTC’nin sporun her alanında dar imkanlar ile çalıştığına dikkat çekti.
Eksikliklerin giderilmesi noktasında hükümetin üzerine düşeni yapacağını kaydeden Başkan Töre, devletin sporun her alanına da destek vermesi gerektiğini belirtti.
Töre, tüm spor branşlarına eşit mesafede olduğunu ifade ederek, “gençlerin kötü alışkanlık kazanmasının önüne ancak böyle geçilir” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.