banner913
banner932
banner1012

"Zam istemiyoruz, devlet fiyatları denetlesin”

banner1020

banner974
"Zam istemiyoruz, devlet fiyatları denetlesin”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı emekli vatandaşlarımız, ülkede devam eden zam furyasına tepki göstererek, denetimsizliğin vatandaşı ve halkı perişan ettiğine vurgu yaparak sitem ettiler.
Özellikle marketlerin sürekli olarak fiyat değiştirmesinden dolayı mağdur olduklarını dile getiren emekli vatandaşlarımız, “Gün geçmiyor ki marketlerdeki ürün fiyatları değişmesin. Bu nasıl bir açgözlülüktür? Ne akaryakıta zam var ne de hammaddeye ama fiyatlar her gün artıyor. Tabii bunda en büyük sorumluluk devletindir. Çünkü devletin asli görevi olan denetim yapılmıyor” dediler.
Kendilerine senede iki defa maaşlarına zam yapıldığını ifade eden emekli vatandaşlarımız “İki defa maaşlara zam yapılıyor. Ancak zam yapıldığı günün ertesinde her şeyin fiyatı da değişiyor. Maaşlara zam yapılmasın daha iyi. Ancak devletin de stokçuları denetlemesini istiyoruz” dediler.
Aldıkları maaşların her yapılan zamla eriyip gittiğini ve ayın yarısında maaşlarının bittiğini belirten vatandaşlarımız devletin mutlaka denetim yapması gerektiğini vurguladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.