banner913
banner932
banner1012

Yollardaki hayvan leşleri büyük ayıp

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, son zamanlarda yol kenarlarında sürekli olarak karşılaştıkları ölü hayvan leşleri nedeniyle artık araç kullanmak içlerinden gelmediğini söyleyerek, sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Yollardaki hayvan leşleri büyük ayıp

banner971

Özellikle çift gidiş gelişli yollarda neredeyse bir kilometre aralıklarla kedi, köpek, tilki olmak üzere birçok hayvan leşiyle hemen hemen karşılaştıklarını belirten vatandaşlarımız, bu hayvan leşlerinin neden toplatılmadığını sorguladılar.

Ülkemize gelen yabancı turistlerin genellikle araç kiralayarak ülkemizin birçok tarihi bölgesini dolaştıklarına dikkat çeken vatandaşlarımız, bundan dolayı da yollarda bu hayvanlarla da karşılaşmalarının büyük bir ihtimal olduğunu kaydettiler. “Bu hayvan leşleri bizim için ve ülke imajı için hiç hoş bir görüntü değildir” diyen vatandaşlarımız, geçmiş yıllarda bu leşlerin toplatılması için bir ekip kurulduğunu hatırlatarak, bu ekibin neden görev yapmadığını da sorguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.