banner913
banner932
banner1012

Yollara lastik ve jant mı dayanır?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücü vatandaşlarımız, ülkemizde 20 yıl önce köy yollarının bozukluğundan şikayet ettiklerini ancak şimdi ise ana yolların bozukluğundan şikayetçi olduklarını dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Yollara lastik ve jant mı dayanır?

banner971

Sürücü vatandaşlarımız ülkemizin özellikle Lefkoşa’nın doğusunda kalan anayollarının adeta köstebek yuvasına döndüğünü ifade ederek “Fotoğrafta gördüğünüz lastik ve jantını geçtiğimiz günlerde Lefkoşa’dan akşam saatlerinde köyümüze dönerken düştüğümüz anayoldaki çukurda parçalayıp dağıttık” diyerek isyanlarını dile getirdiler. 

Uzun yıllar önce köy yollarının bu kadar kötü olduğunu ancak şu anda anayolların bu şekilde kötü olduğunu söyleyen vatandaşlarımız “Neredeyse köyümüze gidene kadar neredeyse 5 kez çukura düşüyoruz. Birinden kaçıyoruz ötekisine düşüyoruz” diye konuştular.

Yolların en azından yamalanması gerektiğini belirten vatandaşlarımız yeni gelecek hükümetin ilk icraatının tüm yolları bakıma almak olmasının şart olduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.