banner913
banner932
banner1012

Yollar köstebek yuvası gibi

banner1020

Yollardaki çukurlara düşen araç sürücüleri zor anlar yaşıyor

banner974
Yollar köstebek yuvası gibi

banner971
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, kış aylarını yaşadığımız bugünlerde yağışların çiftçilerin yüzünü güldürmesine karşın sürücülere sıkıntılar yarattığını dile getirerek, yolların durumundan dolayı perişan olduklarını ifade ettiler.
Akdoğan bölgesinden bize ulaşan vatandaşlarımız, uzun bir süreden beridir Akdoğan bölgesine giden anayolların tamir veya yama görmediğini ifade ederek, bundan dolayı da yolların adeta köstebek yuvasına döndüğünü dile getirdiler.
Bize gönderdikleri bazı fotoğraflarla yolların ne durumda olduğunu aktaran vatandaşlarımız, “Bu yollarda kış günleri araba kullanmak adeta kazaya davetiye çıkarmaktır. Yağan yağmurlarla su dolan çukurları görmek mümkün değil. Bundan dolayı da çukurlara düşmemek elde değil” diye konuştular.
Bu çukurlara düşen araç sürücülerinin kaza yapmasalar bile araçlarının hasar gördüğünü veya tekerleklerinin patladığını ifade eden vatandaşlar, “Bu yolları görmezden gelen yetkilileri Allah’a havale ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.