banner913
banner932
banner1012

Yol tabelalarından ne istiyorsunuz?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı sürücülerimiz, ülkemizdeki yolların her geçen gün bozulduğunu ancak bunun yanında yollarda sürücüler için önemli olan yol tabelalarının kendini bilmez kişiler tarafından talan edildiğini dile getirerek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Yol tabelalarından ne istiyorsunuz?

banner971

Son zamanlarda sürekli kullandıkları İskele - Yonca Kavşağı arasındaki anayol üzerinde birçok yerdeki yol tabelalarının ya av tüfeği saçmasıyla delindiğini ya da büküldüğünü iddia eden vatandaşlarımız “Yol tabelalarından ne istiyorsunuz anlayamadık. Bu tabelalar yollarda sürücülerin en çok faydalandığı araç-gereçlerdir. Onlara bu şekilde zarar vererek elinize ne geçiyor” diyerek tabelalara zarar veren kişilere isyan ettiler.
Yapılan zararların yine halkın cebinden çıkan paralarla düzeltildiğini savunan sürücü vatandaşlarımız, herkesin biraz daha duyarlı hareket etmesi gerektiğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.