banner913
banner932
banner1032

Yol değil jilet

banner1020

banner1045
Yol değil jilet

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Hamitköy sakini bazı vatandaşlarımız, başkent Lefkoşa’nın en büyük yerleşim yerlerinden olan ve nüfusu her geçen gün artan Hamitköy’ün alt yapısının nüfusa paralel gelişmediğini dile getirerek gönderdiği bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.
Fotoğrafta görülen yolun Hamitköy’de Yusuf Çocuk Sokak olduğunu ifade eden vatandaşlarımız “Bu bir yol değil! Jilet! Ve her türlü tehlikeyi saçıyor! Araçlara zarar veriyor, cebimize zarar veriyor” diye konuştular.
Aylar önce kazılarak kanalizasyon döşenen yolun iş bitikten sonra yeniden asfaltlanmasını beklediklerini fakat görüldüğü gibi yolun ne asfaltlandığını ne de yamalandığını söyleyen vatandaşlarımız yol kenarlarının adeta jilet gibi olduğunu sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.