banner913
banner932
banner1012

“Yeni yıl süslerine değil, yollara yatırım yapın”

banner1020

banner974
“Yeni yıl süslerine değil, yollara yatırım yapın”

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, 2022 yılının sonuna doğru ilerlediğimiz bugünlerde birçok belediyenin yeni yıl için her tarafı yeni yıl süsleriyle aydınlatma çalışması içine girdiklerini belirterek, bu çalışmalar yerine halk için çalışma yapılmasını önerdiler.
2023 yılı için yeni yıl süsleriyle aydınlatma çalışmaları yapan başta belediyeler olmak üzere diğer kurumlar ve özellerin bu işi bu yıl iptal ederek sokaklara ve yollara yatırım yapılması çağrısı yapan vatandaşlarımız, “Bu şekilde hem sokaklara hem de yollara yatırım yapılsın ki bir ay değil her ay ışıl ışıl olalım” dediler.
Yolların çok kötü durumda olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, ayrıca aydınlatmaların da yeterli olmadığını ve bu nedenle ülkemizde kötü kazalar ve ölümler olduğunun altını çizdiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.