banner913
banner932
banner1012

Vatandaşın seçim isyanı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, son günlerde ülkemizde artan birçok olumsuzluğa karşın siyasilerin tek gailelerinin Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu gördüklerini ifade ederek bu konuda isyan ettiler.

banner974
Vatandaşın seçim isyanı

banner971
“Memlekette elektrik yok, su yok, yol yok. Küçük esnaf kepenk indirdi. Eğitim duvara tosladı. En önemlisi sağlığımız risk altında. Ama, reklam panoları maşallah 11 Ekim'deki KKTC Cumhurbaşkanlığı seçimi için rengarenk afişlerle dolu” diyen vatandaşlarımız, hükümet edenlerin olumlu işler yapmadığını, muhalefettekilerin ise muhalefet yapamadığını iddia ettiler.
Ülkede başta sağlık alanında olmak üzere, eğitim ve enerji ile diğer birçok alanda sorunların oldukça büyüdüğünü ancak siyasilerin bunları göremediğini savunan vatandaşlarımız “Öğrencilerin interneti yokmuş, bilgisayarı yokmuş, halkın sağlığı risk altındaymış kimin umurunda? Yazık, çok yazık” diyerek isyanlarını paylaştılar.
Bu ortamda seçimin ne işe yarayacağını sorgulayan vatandaşlarımız, halkın seçim değil geçim derdinde olduğunu sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.