banner913
banner932
banner1012

Vatandaşın isyanı büyüyor

banner1020

 Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, dünyaya göre ülkemizde bazı şeylerin yanlış çalıştığını savunarak, devletin halka hizmet etmek yerine halkın devlete hizmet ettiğini dile getirerek isyanlarını paylaştılar.

banner974
Vatandaşın isyanı büyüyor

banner971

Vatandaşlarımız devleti yönetenlere seslenerek “Hade gücünüz yok sağlık hizmeti veremez insanları en çok moral istediği dönemlerde tedavi için gurbete sürersiniz. Hade asvalt pahalı yemekten fırsat bulamaz yolları tarla gibi bırakır yenilemezsiniz.”diye sırlamaya başladılar.

“Ada ülkesiyiz, ancak ne elektrik var ne su. Efendinizden dilenir bize ödetirsiniz. Hade kıcınız rahat etsin diye mercedesleri yeniler yangın helikopteri almazsınız. Yokta be gavolem sıvı sabun istersiniz okula giden çocuklardan, yokta be tuvalet kağıdı istersiniz. Yokta be peçete istersiniz.” Diyerek okullarda velilere gönderilen talep listesini bizlerle paylaştılar.
Dağıtılacak madalyalar, törenler için harcanacak para ile kaç ton sabun kaç rulo kağıt alınacağını sorgulayan vatandaşlarımız “Günü gelecek hesap soracağız be sizden, hesap. Rahat uyku yok size.
Yatacak yeriniz yok be bizim vatan dediğimiz sizin sömürdüğünüz bu adada” diyerek sözlerini tamamladılar.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.