banner913
banner932
banner1012

Üstel, Cengiz Topel’de test ücreti alınmayacağını yineledi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre Sağlık Bakanlığı’na Güzelyurt bölgesinden yapılan şikayetler sonucunda Sağlık Bakanı Ünal Üstel’in harekete geçerek testlerden 100 TL alınması konusundaki duyarlılığını göstermek için dün Güzelyurt Cengiz Topel Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettiği bildirildi.

banner974
Üstel, Cengiz Topel’de test ücreti alınmayacağını yineledi

banner971
 
Üstel’in Hastaneyi ziyaretinde yapılan testlerin ücretsiz olduğunu açıkladığı bildirilirken, halkın şikayetini değerlendirerek buraya geldiğini ifade etti. Üstel hastanenin testlerden para aldığı ihbarı üzerine Cengiz Topel Hastanesi’ne geldiğini vurgulayarak testler için ücret alınmayacağını söyledi.
Bakan Üstel’in Başhekim Zafer Hıdıroğlu’na da bu konuda kesin talimatını ilettiğini ve kesinlikle vatandaştan test parası alınmayacağını vurguladığı bildirildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.