banner913
banner932
banner1012

Turizmin başkentine yakışmıyor

banner1020

banner974
Turizmin başkentine yakışmıyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Ozanköy sakini bir vatandaşımız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Girne Belediye Başkanına ihbarda bulunarak çalışmayan sokak lambalarını ile ilgili bu durumu düzeltmesini talep etti.
Ozanköy sakini vatandaşımız Ozanköy Kavşağı’ndan Bellapais Manastırına kadar sokak lambalarından sadece 4 tanesi yanmakta olduğunu belirterek bu durumun ne zaman düzeltileceğini sorguladı.
Vatandaşımız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma şöyle devam etti “Ülkenin en turistik mekanlarından birine giden yolda yaklaşık 40 sokak lambası varken sadece 4’ünün çalışması hoş değildir. Durumu bilginize sunar, ihbar saymanızı diler, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
Özellikle yabancı nüfusun oldukça yoğun ziyaret ettiği bölgelerden biri olan Bellapais Manastırı bölgesinin turizmin gözbebeği olduğunu dikkate alarak bu bölgeye daha fazla önem gösterilmesi gerektiğine inanıyoruz.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.