banner913
banner932
banner1012

Trodos turları revaçta

banner1020

Vatandaşlar arasında Trodos turları revaçta

banner974
Trodos turları revaçta

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, Kıbrıs’ın en yüksek dağı olan Trodos bölgesinde bu kış kar yağışının oldukça fazla olması nedeniyle kar tatili yapmak isteyenlerin Trodos turlarına yöneldikleri bildirilmekte.
Özellikle okulların bugün itibariyle Şubat tatiline girmesiyle ailelerin çocuklarını gezdirmek amacıyla Trodos turlarına yöneldiği bize ulaşan bilgiler arasında yer alırken, bazı vatandaşların küçük araçlarla ailece bu turlara katılmayı tercih ettikleri bildiriliyor.
Bu arada Şubat tatilinde yurt dışında vakit geçirmek için plan yapan ailelerin bu planlarını gerek artan Covid-19 vakaları gerekse kış koşulları nedeniyle iptal ettikleri de gelen bilgiler arasında bulunmakta.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.