banner913
banner932
banner1012

Trenyolu Polikliniği'nde aşı keşmekeşi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Lefkoşa sakini vatandaşlarımız, Sağlık Bakanlığı’na bağlı aşı merkezlerinden biri olan Trenyolu Polikliniği’ne aşı olmaya giden vatandaşların buradaki aşı keşmekeşinden dolayı şikayetçi olduklarını ifade ettiler.

banner974
Trenyolu Polikliniği'nde aşı keşmekeşi

banner971
 
60 yaş üstü Covit 19 ikinci doz aşısı salınmak için Trenyolu Polikliniği’ne giden yaşlı insanlar gün boyu bekletilmekten yakındıklarını dile getiren vatandaşlarımız, randevu sistemi veya sıra numarası sisteminin bulunmadığı hastanede, yaşlı insanların ismi listeler halinde yazılıyor ve asılıyor, ismi çağırılanın aşısı yapıldığı için bir keşmekeş olduğunu söylediler.
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, “Tren Yolu Polikliniği’nde Biontech aşısının tekrarı için kayınvalidemi götürdüm sabah 08.30’da. Aşıya 9’da başlanacağı söylendi. Ne bir sıra numarası ne de bir açıklama. Bir tane adam geldi elinde listelerle astı oraya. İsmini okuduklarımı sırayla çağıracağım dedi. Benim kayınvalidem 7 numaralı listede olduğu için öğleden sonra sıra gelir dediler aşı yaptıramadan ayrıldık” diye konuştu.
Öte yandan Poliklinik önünde mesafe kuralına da uyulmadığı bildiren vatandaşlarımız, bu poliklinikte bir otorite boşluğu yaşandığına dikkat çektiler.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.