banner913
banner932
banner1032

Trafikte kaos böyle parklarla olur

banner1020

banner974
Trafikte kaos böyle parklarla olur

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Gazimağusa’dan bir vatandaşımız ülkemizde bazı sürücülerin trafik kurallarını tam olarak bilmediğini ya da bilmezden geldiğini ve bu nedenle de trafikte kaos oluştuğunu savunarak bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini dile getirdiler.
Vatandaşımız fotoğrafta görülen aracın bir benzin istasyonuna giriş yeri olan noktanın önüne aracını park ederek bölgedeki başka bir işyerine gittiğini belirterek “Bu ve bunun gibi sürücüler ya trafik kurallarını bilmiyorlar ya da bilmezden geliyorlar. Zira bir istasyona giriş yerine bu şekilde park edilmeyeceğini kundaktaki bebek bile bilir. Ancak bu sürücü nedeniyle istasyona girmek isteyen sürücüler ters yönden giriş yapmaya çalışınca trafik alt üst oluyor ve bir kaos yaşanıyor” dedi.
Bu gibi sürücüler nedeniyle trafiğin sürekli aksadığını ifade eden vatandaşımız “Eğer bu gibi işyerlerinin girişlerinin olduğu yerlere park edilir veyahut, park yapılması yasak olan yerlere park edilirse trafik kilitlenir” diyerek sürücünün yalnız kendisini değil çevresini de düşünmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.