banner913
banner932
banner1032

“Bu radar gözünü pilotlara dikti”

banner1020

banner974
“Bu radar gözünü pilotlara dikti”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir Mağusa sakini vatandaşımız ülkemizde devletin sorumluluğundaki bazı şeylerin bozulduğu yerde kaldığını kimsenin eski haline döndürmek için uğraş vermediğini belirterek bize gönderdiği fotoğrafla sitemlerini paylaştı.
Vatandaşımız ülkede sürati azaltmak adına konulan sabit hız radarı kameralarının zaman zaman fotoğraftaki gibi kazaya kurban gittiklerini belirterek bu radarında başına böyle bir olay geldiğini ve yaklaşık 3 aydır bu şekilde durduğunu kaydetti.
Vatandaşımız işi espriye de dökerek “Aman dikkat: Mağusa Zabitler Petrol yakınındaki sabit hız radarı aylardan beri gözünü uçaklara dikti. Pilotların dikkatine!” diyerek yetkililere bir gönderi yaptı.
Bu bölgede her gün polislerin devriye yaptığını belirten vatandaşımız “Herhalde görüyorlar ama görmezden geliyorlar. Tamam anladık kameralara ihtiyaç yok polis kendi işini kendi görüyor. Ama hiç olmazsa bu cihazı oradan kaldırın ki görenler halimize gülmesinler” diyerek sözlerini tamamladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.