banner913
banner932
banner1012

Sebze almak yürek ister  

banner1020

banner974
Sebze almak yürek ister  

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, marketlerde sebze ve meyve alışverişi yapmanın çok zorlaştığını çünkü fiyatların adeta uçtuğunu belirterek, bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.
Vatandaşlarımız, Türkiye’de hafta başında başlayan dövizdeki gerilemenin halen daha market fiyatlarına yansımadığını ancak esas konunun ülkemizde üretimi yapılan birçok sebzenin fiyatının oldukça yüksek olduğunu ifade ettiler. 
Ülkede yetişen salatalık, domates, taze fasülye ve diğer sebzelerin fiyatlarının adeta el yaktığına dikkat çeken vatandaşlarımız “Bugün markete gittiğimiz zaman tezgahlarda gördüğümüz 1 kilo salatalığın 23 TL, 1 kilo Ayşe Kadın fasulyenin 26 TL’ye satıldığını görünce oradan nasıl uzaklaşacağımızı bilemedik” dediler.
Bu fiyatlarla artık evlerde taze sebze pişirmenin veyahut salata yapmanın hayal olacağını söyleyen vatandaşlarımız, bir denetim mekanizması neden kurulmadığını sorguladılar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.