banner913
banner932
banner1012

Sanayi arkasındaki çöplük büyümekte

banner1020

“Sanayi değil çöplük bölgesi olarak adlandırırsak hiç şaşmayın. Zira gelişi güzel bırakılan molozlar ve çöpler her geçen yük çoğalıyor”

banner974
Sanayi arkasındaki çöplük büyümekte

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde çevreye karşı duyarsızlığın gün geçtikçe büyüdüğünü dile getirerek özellikle işyerlerinin yaptıkları duyarsız hareketler nedeniyle çevrenin yok olduğunu savunarak bize gönderdikleri fotoğraflarla sitemlerini paylaştılar.
Fotoğrafta görülen çöplük alanın her geçen gün büyüdüğünü dile getiren çevre dostu vatandaşlarımız “Fotoğrafta görülen yer Lefkoşa Büyük Sanayi Bölgesi’nin arka tarafında oluşturulan çöplük alandır. Bu çöplük alan her geçen gün büyümekte ve bu nedenle artık sanayi bölgesine doğru yaklaşmaktadır” diye konuştular.
Bu şekilde devam edilirse buradaki çöplerin kısa süre içinde sanayi bölgesine kadar ulaşacağını söyleyen vatandaşlarımız “Sanayi değil çöplük bölgesi olarak adlandırırsak hiç şaşmayın. Zira gelişi güzel bırakılan molozlar ve çöpler her geçen yük çoğalıyor” diyerek sitemlerini dile getirdiler.
Çevre Dairesi’nin bu bölgeye birçok defa uyarıcı levha koymasına karşın hiç kimsenin bunu takmadığını belirten vatandaşlarımız, biraz da insanların çevreye karşı duyarlı olması gerektiğini sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.