banner913
banner932
banner1012

Rota virüsü salgınına dikkat

banner1020

banner974
Rota virüsü salgınına dikkat

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde bu aylarda görülen salgın hastalıklardan biri olan Rota virüsü salgının bugünlerde oldukça arttığı bildirilmekte.
Bize ulaşan bilgilere göre, özellikle Mayıs ayının içerisinde yağan yağmurlar ve arkasına gelen sıcak hava dalgasından dolayı rota virüsünün ülke genelinde yayıldığı ve sıkıntı yaşattığı bildiriliyor.
Aldığımız bilgilere göre özellikle çocuklar, ishal, kusma ve ateşle kendini gösteren Rota virüsünün bazı ailelerde çocuklar yanında büyükleri de etkilediği belirtildi.
Bu arada rota virüsüne karşı uygulanan ilaç tedavisinde kullanılan ilaçların ülkede tükendiği ve birçok hastanın bu nedenle rota virüsünü zor atlattığı aldığımız bilgiler arasında yer almakta.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.