banner913
banner932
banner1012

Refüj değil sanki de Belgrad Ormanı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, Girne Çevre Yolu üzerinde bazı noktalarda gerek yolun ortasındaki refüjde bulunan ağaçlardan dolayı gerekse yol kenarındaki ağaçlardan dolayı tedirginlik yaşadıklarını dile getirerek, bu tedirginliğin nedenini bizlerle paylaştılar.

banner974
Refüj değil sanki de Belgrad Ormanı

banner971

Girne-Lapta çevreyolunda, üniversite çemberinden önceki Lefkoşa'ya doğru giderken sağda görünen ormanlık alan tanımı yapılabilecek konumdaki refüj içindeki ağaçların kendilerini çok ürküttüğünü dile getiren vatandaşlarımız, Karayolları Dairesi ekiplerince bir budama yapılmasının şart olduğunu dile getirdiler.
Tedirginlik yaşamalarının sebebini ise bölgede bulunan üniversiteden dolayı bu yolda bazı öğrencilerin karşı şeride geçmek için ağaçların arasından yola çıkmaya çalıştığı birkaç kez gözlemlediklerini söyleyen sürücülerimiz, “Bu  Belgrad Ormanı’nı andıran refüjün geceleyin büyük bir tehlike barındırdığı ortada. İnşallah birileri bu refüjden yola atılacak yayalara çarpmaz” diyerek tedirginliklerini paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.