banner913
banner932
banner1012

Trafik sıkışıklığının en büyük nedeni yanlış parklar

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Mağusa sakini vatandaşlarımız, ülkemizde son zamanlarda sürekli olarak artan araç sayısı ve yapılaşma nedeniyle artık trafiğinde şehir içlerinde çok zorlaştığını gözlemlediklerini dile getirdiler.

banner974
Trafik sıkışıklığının en büyük nedeni yanlış parklar

banner971

Bize ulaşan Mağusa sakini vatandaşlarımız, özellikle Mağusa’nın son zamanlarda hızla yapılaşan Ayluka bölgesinin trafiğinin akşam saatlerinde adeta içinden çıkılmaz hal aldığını kaydettiler.
Bu hale gelmesinde biraz da araç sahiplerinin suçu olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi birçok araç sahibi anayol kenarına bıraktığı aracı ile trafiğin kilitlenmesine neden oluyor. Çocuklarını dershanelerden almak için arabasını park yerine park etmek yerine anayol üzerine bırakan bu sürücüler nedeniyle adeta trafik arapsaçına dönüyor” dediler.
Bu trafik sıkışıklığında her sürücünün biraz daha duyarlı şekilde hareket etmesi gerektiğini belirten vatandaşlarımız, “Eğer birilerinin size küfür etmesine istemiyorsanız, biraz daha duyarlı olmanızda fayda var” diyerek sözlerini tamamladılar. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.