banner913
banner932
banner1032

Narenciye bahçeleri kaderlerine terk ediliyor

banner1020

banner974
Narenciye bahçeleri kaderlerine terk ediliyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Güzelyurt sakini narenciyeci vatandaşlarımız Güzelyurt’un altını olan narenciye kaderine terk edildiğini ifade ederek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.
Bu yıl Türkiye’ye ve yurt dışına ihracatında sorunlar yaşanan narenciye ürünlerinin satacak yer bulamayan üreticiler, bahçelerini kurumaya terk etmek zorunda kaldığı bildirilmekte.
Birçok narenciye üreticisi artan üretim maliyetleri nedeniyle narenciye bahçelerine yatırım yapamayacak duruma geldikleri için ürünleri dalında kalan ağaçları sulamayarak adeta kaderlerine terk ettikleri kaydedildi.
Bu konuda yetkililerin narenciye üreticilerine destek vererek ayakta kalmalarını sağlaması gerektiğini belirten narenciyeciler, yetkilileri göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.