banner913
banner932
banner1032

Limanlarda gümrük çalışanları SOS veriyor

banner1020

banner974
Limanlarda gümrük çalışanları SOS veriyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı gümrük çalışanları deniz limanlarında çalışan gümrük personelinin yoğunluktan dolayı tükenme noktasına geldiğini ifade ederek isyanlarını paylaştılar.
Liman gümrükçüleri “Ne yapacağımızı şaşırdık. Yüklendikçe yükleniyorlar... Yeni feribotlar alındı. Bayram sonrası yenileri de gelecek. Sefer sayıları çığırından çıktı. Acilen istihdama ihtiyacımız var. Mevki, derece fark etmeksizin insanüstü bir gayret ile çalışılıyor. Devletin çıkarlarını korumak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ancak artık yetersiz kalmaya başladık.” dediler.
Limanlarda yaşanan yoğunluğun bitmek bilmediğini ifade eden gümrük çalışanları “İşte Girne Limanı'nın hali ortada. Bir gün değil her gün bu kaos yaşanıyor.Günde 1000'den fazla yolcu ülke dışına çıkarken, 270 aracın çıkış işlemlerini yapıyoruz. Tüm bu görevleri toplamda 3 memur ifa ediyor.” dediler
İstediğimiz çok birşey olmadığını belirten çalışanlar, evlerine gitmek ve insani şartlarda çalışmak olduğunu vurgulayarak Ulaştırma Bakanlığı’nı göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.