banner913
banner932
banner1012

LAÜ Mütevelli Heyeti belli oldu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizin güzide vakıf üniversitelerinden biri olan Lefke Avrupa Üniversitesi’nde (LAÜ) mütevelli heyetinin yeniden belirlendiği bildirildi.

banner974
LAÜ Mütevelli Heyeti belli oldu

banner971

Bize ulaşan haberlere göre LAÜ mütevelli heyeti başkanlığına avukat ve eski Turizm Bakanlarından Enver Öztürk atandığı bildirildi.
Hükümet ortaklarından Yeniden Doğuş Partisi başkanı Ekonomi Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Erhan Arıklı tarafından belirlenen LAÜ yeni mütevelli heyetinde başkan Enver Öztürk olurken, Lefke ve Güzelyurt bölgesinin sevilen işadamlarından Gökhan Saraçoğlu da mütevelli heyeti üyesi oldu.
Bu arada hakkında evrakta sahtecilik suçlaması olduğu için milletvekilliği seçimine aday olamayan Okan Erdemsiz’in de mütevelli heyetine atandığı bildirildi.
Üç kişinin de resmi görevlerine yarın başlayacakları bize ulaşan bilgiler arasında yer alırken, Gökhan Saraçoğlu’nun bölge için önemli bir kurum olan LAÜ’de yeniden bir yapılanma için kolları sıvadığı bize ulaşan bilgiler arasında.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.