banner913
banner932
banner1012

Bu nasıl yük taşıma?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz, ülkemiz trafiğinin her yerde tehlikelerle dolu olduğunu ve özellikle ağır vasıta araç sürücülerinin taşıdıkları yüklere aldırış etmeden araçlarını kullandıklarını ifade ederek sitem ettiler

banner974
Bu nasıl yük taşıma?

banner971

Bize gönderdikleri fotoğrafla alakalı konuşan vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi anayolda ilerleyen bu kamyon veya TIR türü ağır vasıta aracın üzerindeki yük sanki de düşecekmiş gibi yana kaymış durumda. Ancak sürücüsü buna hiç aldırış etmeden sanki de salon araç kullanırmış gibi TIR aracı kullanıyor” diye konuştular.
Bu TIR araç üzerindeki yüklerin iple bağlandığını ancak bu iplerin gevşediği için taşıdığı yüklerin yana kaydığını ifade eden vatandaşlarımız “Bu nasıl bir yük taşımadır? Ansızın bu tır yolda bir çukura düşse ve o esnada yanından geçen bir arabanın üzerine bu yükler savrulsa tam bir facia olacak” diyerek bu duruma tepkilerini bizlerle paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.