banner913
banner932
banner1032

Lapta-Girne otobüsünde tıklım tıklım yolculuk

banner1020

banner974
Lapta-Girne otobüsünde tıklım tıklım yolculuk

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Girne bölgesi sakini vatandaşlarımız, ülkemizde nüfusun her geçen gün arttığını ve artık toplu taşımacılığını daha fazla geliştirilmesinin şart olduğunu belirterek bize gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.
Lapta-Girne arasında sefer yapan otobüste tıklım tıklım yolculuk yaparak Girne’ye geldiklerini fotoğraflarla paylaşan vatandaşlarımız “Yıl olmuş 2023 halen daha otobüslerde ayakta yolculuk yapıyoruz. Bu ancak Hindistan veyahut diğer fakir Afrika ülkelerinde olabilecek görüntülerdir” diyerek isyanlarını paylaştılar.
Otobüslerin saat başı büyük şehirlere yolculuk yapmaması nedeniyle bu şekilde sıkışıklık olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Sayın Ulaştırma Bakanı bir zamanlar yaptığı açıklamada toplu taşımacılık alanında şirketleşme yoluna giderek, toplu taşımacılığı geliştireceklerini açıklamıştı Ama her işleri gibi bu da lafta kaldı” diyerek isyanlarını paylaştılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.