banner913
banner932
banner1012

Küpdüşen saldırısı var!

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte sivrisineklerin özellikle küpdüşen denilen sivrisineklerin saldırılarına uğradıklarını belirterek bu konudaki şikayetlerini paylaştılar.

banner974
Küpdüşen saldırısı var!

banner971
 
Gerek büyük şehirlerde yaşayan gerekse kırsal kesimde yaşayan vatandaşların yaptıkları şikayetlere göre, özellikle akşam saatlerinde küpdüşenlerin saldırıya geçtiğini ve canlarını yaktıklarını söylediler.
Bu sineklere karşı ne yaptılarsa olmadığını belirten vatandaşlarımız “Çok acayip küpdüşen var. Hiçbir ilaç da öldürmüyor. Onları öldürmek için kendimizi feda ediyoruz” dediler.
Belediyelerin gerek biyolojik gerek kimyasal ilaçlama olsun her çeşit mücadeleyi artırmalarını isteyen vatandaşlarımız, yetkilileri gerekeni yapmaları için göreve davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.