banner913
banner932
banner1012

Karga avcıları durmuyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde son yıllarda artan karga popülasyonuna karşın Avcılık Federasyonu tarafından başlatılan kargayla mücadele konusunda avcıların oldukça başarılı avlar yaptığı bildiriliyor.

banner974
Karga avcıları durmuyor

banner971

Özellikle kırsal alanlarda yürütülen karga avcılığının çok başarılı olmasına karşın bir türlü karga popülasyonun azalmadığı gelen bilgiler arasında.
Avcılık Federasyonu’na bağlı ekiplerin Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri yaptıkları karga avlarında her ekibin günde 30 ile 50 arasında karga avladığı bildirilirken, sulak bölgelerde kargaların çok fazla olduğu belirtilmekte.
Sulak alanlarda hem av hayvanlarına zarar veren hem de bahçelerde yetişen bazı ürünlere de zarar veren kargaların avlanması için karga avcılarının gösterdiği çabanın zaman zaman takdir görmesine karşın bazı kişilerin bunun yerine avcıları eleştirdikleri ve bu nedenle avcıların da moralinin bozulduğu bildirilmekte.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.