banner913
banner932
banner1012

Kaş yapayım derken göz çıkarmak buna denir

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı hayvansever vatandaşlarımız, bazı kişilerin doğadaki hayvanları kullanarak iş yapmaya çalıştıklarını, ancak bu insanların bilinçsizce hareketleri nedeniyle hayvanların telef olduğunu savunarak bize gönderdikleri fotoğrafla sitem ettiler.

banner974
Kaş yapayım derken göz çıkarmak buna denir

banner971
 
“Biz her bir yavru deniz kaplumbağasını korumak için gece gündüz dinlenmeden çalışırken bu fotoğrafları görmek bizi üzüyor” diyen hayvansever vatandaşlarımız, bilinçsiz kişilerin şov yapmak amacıyla yaptıkları bu hareketlerden dolay kaplumbağaların zarar gördüğünü savundular.
Sırf reklam yapmak için güneşin altında çekilen bu resimler nedeniyle yavru deniz kaplumbağalarının kabuklarının kurumasına, ve kullanılan flashlar ise gözlerini etkilemekte olduğuna dikakt çeken hayvansever vatandaşlarımız, bilinçsizce bilgisizce yapılan işlerin zarar vermekten öteye gitmediğini kaydettiler.
Öte yandan yavru kaplumbağaların kaçmak için çırpınırken denizde hayatta kalmak için harcaması gereken enerjinin büyük bir kısmını da kullanmış olduklarını savunan hayvansever vatandaşlarımız herkese çağrı yaparak “Hayvanlara karşı artık bı̇lı̇nçlenmelı̇yı̇z!” dediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.