banner913
banner932
banner1032

Karşıyaka bölgesinde ormanlık araziler satışa çıkarıldı

banner1020

banner974
Karşıyaka bölgesinde ormanlık araziler satışa çıkarıldı

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre Girne bölgesinin hızla gelişen ve ilgi gören köylerinden Karşıyaka köyünde orman arazilerinin satılmaya başlandığı bildirilmekte.
Bize ulaşsan bilgilere göre, Karşıyaka'nın orman arazilerinin yeni emirname geçmeden görücüye çıkarıldığı ve 100'lerce arsanın onayı alındığı yönünde.
Aldığımız bilgilere göre fotoğrafta da görüldüğü gibi köy üzerindeki ormanlık alandaki arazilerin birer birer yabancılara satıldığı yönünde.
Halihazırda alt yapısı yetmeyen köye dünya kadar yük bindirilmek üzere. Tüm tepelerin satılık olduğu fotoğrafta da görülüyor. Bu satışlardan dolayı bölge halkının rahatsız olduğu zira bu satılan ormanlık arazilere inşaatların yapılmaya başlanması durumunda  çevre katliamının kaçınılmaz olacağı konusunda endişeleri bulunuyor. Bölge halkı hükümetin bölgeye çok şiddetli bir tokat atmak üzere olduğunu dilendiriyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.