banner913
banner932
banner1032

Karavancılar sezonu açtı

banner1020

banner974
Karavancılar sezonu açtı

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde yaz aylarına girdiğimiz bugünlerde hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte serinlemek isteyenler veya rahatlamak isteyenlerin tercih ettikleri plajlarımızda karavancılara ayrılan alanlarında dolmaya başladığı bildirilmekte.
Bize ulaşan bilgilere göre, özellikle Mağusa bölgesinde birçok plajda karavanlara ayrılan yerlerin mayıs ayının ortasından itibaren yavaş yavaş doldurulmaya başlandığı kaydedilirken, ilerleyen günlerde bu bölgelerde karavancıların yazı geçirmek için dolduracakları tahmin edilmekte.
Özellikle hava sıcaklıklarının 35 derecelere çıkması sonrasında plajlara akının daha da hızlanacağı iddia edilirken, bazı bölgelere karavancılar için yeni yerler açılması talebi olduğu da gelen bilgiler arasında.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.