banner913
banner932
banner1032

Kaldırımlar kimin içindir?

banner1020

banner974
Kaldırımlar kimin içindir?

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa sakini bazı vatandaşlarımız, ülkemizde gerek araç sürücülerinin gerekse motosiklet sürücülerinin kural tanımadan sürüş yapmaya devam ettiklerini dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.
Fotoğrafta görülen kaldırımın Devpa Süpermarket yanındaki kaldırım olduğunu belirten vatandaşlarımız, “Bu motosiklet sürücüsü her sabah bu kaldırımı kullanarak Devpa Süpermarket’in yanından geçerek ara sokağa dönüyor. Defalarca uyarmamıza rağmen hiç bizi takmıyor. Kaldırımlar kimin içindir acaba?” dediler.
Motorlu sürücüye bu sokakta küçük çocukların da yaşadığını bu nedenle kaldırımda sürmemesi gerektiğini defalarca söyleyerek uyardıklarını belirten bölge sakinleri “Bu resmi hizmet aracı olan motosikletli devlet memuru ya kendini çok akıllı zannediyor. Ya da arkasında bir dayısı var ve bu nedenle kimseyi takmıyor.” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.