banner913
banner932
banner1012

Kaldırım değil, sanki da açık hava meyhanesi

banner1020

banner974
Kaldırım değil, sanki da açık hava meyhanesi

banner971

 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Mağusa sakini vatandaşlarımız, ülkede her şeyin kafalarına göre yapılabileceği algısı oluşan gerek esnaf gerekse insan toplulukları nedeniyle ülkenin yaşanmaz hale geldiğini savunarak bize gönderdikleri fotoğrafla isyanlarını paylaştılar.
Fotoğrafta görülen kaldırımdaki çöplerin Gazimağusa’daki Doğu Akdeniz Üniversitesi ana giriş çemberi karşısındaki yan yana olan 3 marketin olduğu kaldırım olduğunu söyleyen Mağusa sakini vatandaşlarımız “Bu marketlerde full alkol satışı yapılıyor. Her gün yüzlerce öğrenci burada kaldırımda alkol alıp içiyorlar. Sanki açık hava meyhanesi gibi ortalık çöp, kırık şişeler ve molozlarla doldu” dediler.
Oradan normal insanlar yürüyemez olduğunu iddia eden vatandaşlarımız, her gün aynı manzaranın oluştuğunu belirterek, bu duruma müdahale edebilecek bir yetkili kişi veya kurum olup olmadığını sorguladılar.

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.