banner913
banner932
banner1012

İş güvenliği böyle mi olur?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız geçtiğimiz hafta Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yatan bir hastayı ziyarete gittikleri sırada karşılaştıkları fotoğraftaki durum nedeniyle şok olduklarını belirterek bu konudaki düşüncelerini bizlerle paylaştılar.

banner974
İş güvenliği böyle mi olur?

banner971

Lefkoşa Devlet Hastanesi bünyesinde yapımı süren Pandemi Hastanesi için çeşitli malzemeler taşıyan bir özel şirkete ait forkliftin kepçesinde bulunan işçilerin hiçbir iş güvenliği sağlanmadan yolculuk yaptıklarını anlatan vatandaşlarımız “Fotoğrafta da gördüğünüz gibi forkliftin kepçesinde en az iki kişi yerden yaklaşık 5 metre yukarda ilerliyorlardı. Bu kişilerin kafasında ne bir kasket ne de korucuyu bir helmet yoktu” diyerek sitem ettiler.
Bu kişilerin fotoğrafta da görüldüğü gibi yüksekteyken başlarını köprünün demirlerine çarpmaları halinde çok kötü bir durumun ortaya çıkacağını söyleyen vatandaşlarımız “Yetkililer iş güvenliğinin öncelikleri olduğunu söylemelerine karşın devletin kendi iş alanında iş güvenliğinin olmaması ne büyük bir tezatlıktır” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.