banner913
banner932
banner1032

İlla ki birilerinin ölmesi mi gerek?

banner1020

banner974
İlla ki birilerinin ölmesi mi gerek?

banner971
Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bazı sürücü vatandaşlarımız, Mağusa’da alt yapı çalışmaları nedeniyle her yerde devam eden kazı ve diğer çalışmalar nedeniyle yolların adeta köstebek yuvasına döndüğünü dile getirerek bu yolların trafik kazalarına sebep olduğuna dikkat çekerek sitem ettiler.
Bize gönderdikleri fotoğraflarla sitemlerini paylaşan vatandaşlarımız “Bu çukur Fenerbahçe’ye verilen penaltı kadar olay olmadı demek ki biri ölmeli” diyerek çukurun içine düşecek bir motorsikletlinin savrulmamasının imkansız olduğunu hatta ölümle burun buruna gelebileceğini iddia ettiler.  
Sürücü vatandaşlarımız “Gerçekten çok ayıp. Kim kontrol eder? Kim bakar? Kim bu yolları yaparsa çok yazık insanın beddua edesi geliyor. Buradan uyarıyorum arabaların anası ağladı biri ölmeden bu yolları bitirin” diyerek ilgilileri göreve davet ettiler.
Yolların bitirildikten sonra da kontrol edilmesi gerektiğini zira bu şekilde çukur olan yolun trafik kazalarına davetiye çıkaracağını sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.