banner913
banner932
banner1012

Hayvan leşleri doğaya bırakılmamalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı kırsal kesim sakini vatandaşlarımız, tüm uyarılara rağmen bazı kendini bilmez hayvancıların doğaya bıraktıkları hayvan leşlerinden dolayı hem çevrenin zarar gördüğünü hem de kendilerinin zarar gördüğünü belirterek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Hayvan leşleri doğaya bırakılmamalı

banner971
 
Bize gönderdikleri bazı fotoğrafta görüleceği gibi ölü keçi, inek ve daha birçok hayvan leşinin ovalarda bulunduğunu söyleyen vatandaşlarımız “E tabii bu hayvan leşlerinden dolayı başıboş köpekler buralara geliyor. Hal böyle olunca da daha sonra mandıralara saldırarak diğer hayvanlara zarar veriyorlar” diye konuştular.
Bölgedeki hayvancıların daha duyarlı olmasını isteyen vatandaşlarımız, ölen hayvanların gömülerek imha edilmesi gerektiğine dikkat çektiler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.