banner913
banner932
banner1012

Gözler hükümetin açıklayacağı ekonomik pakette

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı esnaf vatandaşlarımız, geçtiğimiz yıl Mart ayında kapanmamızın ardından yeniden kapanmakla adeta iflas bayrağını çektiklerini dile getirerek, bundan sonraki günler için hükümetten kendilerine yapacakları açılımları beklediklerini dile getirerek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Gözler hükümetin açıklayacağı ekonomik pakette

banner971
 
Üçlü azınlık hükümeti olan UBP-DP-YDP hükümetinin önümüzdeki günlerde ekonomik olarak reel sektörü destekleyecek nasıl kararlar alacaklarını merakla beklediklerini ifade eden esnaf vatandaşlarımız, “Umarız bankalardaki borçlarla ilgili ciddi adımlar atılır. Zira bu gidişle borç faizlerinin altına ezilip kalacağız” dediler.
Hükümetin bugün veyanyarın açıklayacağı ekonomik önlemler paketiyle ilgili birçok beklentilerinin olduğunu belirten esnaf vatandaşlarımız, kapanmanın 1 ay sürecek olması durumunda devletin de büyük mağduriyet yaşayacağını bildiklerini ancak zamanın herkesin elini taşın altına koyma zamanı olduğunu sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.